Accessoires Kozijnen

Ventilatieroosters

Dat ventileren van een woning geen overbodige luxe is hoeft geen betoog. Een ventilatierooster zorgt ervoor dat de lucht in al onze woonruimtes continu wordt ververst en  dat de schadelijke stoffen die zich eventueel zouden kunnen ophopen in de woning geen kans krijgen. Tevens zorgen ventilatieroosters er voor dat bacterievorming door toedoen van condensatie wordt geminimaliseerd. Roosters zijn verkrijgbaar in kunststof en aluminium .De meest gangbare types zijn kleproosters, schuifroosters en draairoosters. De  geschiktste plek om een rooster aan te brengen is in het glas .

Horren

Een hor is hét instrument om diverse insecten , ongedierte , eventueel bladeren en pollen buiten te houden . Horren zijn verkrijgbaar in alle maten en toepasbaar in elke situatie . Inzethorren , rolhorren of plissé horren, elk heeft zijn specifieke eigenschappen en voordelen. 90% van de horren wordt  vervaardigd uit kunststof en/of aluminium .

 

Glassoorten

Alhoewel HR++ – glas de huidige norm is, zijn er daarnaast nog tig van andere mogelijkheden. De keuze van glas en de functionaliteit hangt af van jouw persoonlijke keuze. Bovendien hebben de nieuwste technieken zijn intreden gedaan in het glasland. HR+++  ofwel driedubbel glas met een zeer hoge isolatiewaarde , zonwerend glas , ondoorzichtbaar glas , zelfreinigend glas … ; zijn nog maar enkele van de tientallen mogelijkheden die heden den dag  mogelijk zijn .

 

Zonneschermen

Zoals het woord zelf zegt is een zonnescherm een scherm die er voor zorgt dat de zon wordt tegengehouden . Toepasbaar of beter, inzetbaar en uitrolbaar enkel in het geval je het écht nodig heeft. Zonnescherm worden in alle maten en vormen aangebracht op of boven ramen en zorgen als zodoende voor een optimale schaduwvorming. Manueel of elektrisch bedienbaar volgens je persoonlijke keuze.

Ben je al overtuigd van kozijnen als de volgende verbetering aan je woning of heb je meer informatie nodig?

Vraag gratis een offerte aan! Hier invullen

Rotterdamsekozijnen.nl

Powered by powered-by-dirigistus

skgdkpwit pkvwdkp witvmrgdkpwit

 

DIRIGISTUS

VERGELIJKEN LOONT!