Houten kozijnen

Waarom kiezen voor hardhout?

Kiezen voor kozijnen & deuren van hout is kiezen voor een nobel materiaal met karakter. Enkel hout heeft die typische warme, unieke textuur en geeft uw woning een authentieke uitstraling. Gecombineerd met dubbel glas en een dubbele dichting krijgen uw kozijnen en deuren een extreem hoge isolatiewaarde.

Minutieus maatwerk

Ons houten schrijnwerk wordt volledig op maat gemaakt.
Houten kozijnen komen tot hun recht in hedendaagse, moderne of pastorijwoningen dankzij het kwalitatief hoogstaand vakmanschap.

Houtsoorten en – kleuren

Als basis voor onze houten kozijnen & deuren, kiezen wij voor verschillende kwalitatieve houtsoorten: Eik, Meranti, Lariks, Merbau, Afrormosia …
De basiskleur van hout hangt af van de houtsoort, maar met de juiste vernislaag kan het hout enkele tinten donkerder of lichter gemaakt worden.
De houten kozijnen worden standaard voorzien van een grondlaag.Je kan ook beslissen om je ramen en deuren in een RAL kleur naar keuze te laten lakken. Ben je na enkele jaren toe aan verandering? Even schuren, en je geeft zelf een nieuw uitzicht aan je woning met een nieuwe kleur.

Duurzaam met het juiste onderhoud

Hout dat op een correcte manier beschermd wordt tegen alle weersomstandigheden kan gemakkelijk honderd jaar meegaan. Duurzaam hout is daardoor zo goed als onaantastbaar voor schimmels, zwammen en insecten.

Voordelen van Hout

  • Nobel materiaal
  • Natuurlijke, warme uitstraling
  • Overschilderbaar in kleur naar keuze

Eenvoudig te herstel

Ben je al overtuigd van kozijnen als de volgende verbetering aan je woning of heb je meer informatie nodig?

Vraag gratis een offerte aan! Hier invullen

Rotterdamsekozijnen.nl

Powered by powered-by-dirigistus

skgdkpwit pkvwdkp witvmrgdkpwit

 

DIRIGISTUS

VERGELIJKEN LOONT!