Schuifpuien

Schuifpuien zijn dé manier om meer licht en ruimte in je woning te creëren. Zo haal je met een schuifpui gemakkelijk je buitenruimte naar binnen doordat je eenvoudig de pui open kan schuiven zonder extra ruimte te moeten opgeven voor openslaande deuren. Geniet met een schuifpui van meer licht en ruimte en vergroot daarmee het plezier van je leefomgeving direct.

Ontdek hier alles over schuifpuien; de soorten, voor- en nadelen en de verschillende montage- en afwerkingsmogelijkheden.

Kunststof schuifpuien

Bij de kunststof schuifpuien kan u kiezen uit vlak of verdiept profiel ; met of zonder nerf. De basiskleuren zijn  meestal crème of wit . Uiteraard zijn alle andere ral-kleuren ook leverbaar tegen een bijzonder scherpe prijs. Alle kunststof schuifpuien worden door onze producenten uit de regio Groot Rotterdam  zelf vervaardigd en gemonteerd . Hefschuif , kiep-hefschuif en hautau zijn de 3 gangbare schuifpui systemen .

Houten schuifpuien

Rotterdamse Kozijnen werkt enkel met producenten die houten kozijnen vervaardigen uit hardhout soorten van het klasse 1, type eerste keuze ; met name Dark Red Meranti (Klasse 1) en Moabi (Klasse 1). Standaard kan u kiezen tussen naakthout of eenmaal gedrenkt, kleur wit of crème.

Uiteraard is een andere grondkleur ook mogelijk.
De hardhouten schuifpuien worden steeds geproduceerd  door de specialisten uit de regio Groot Rotterdam  in hun eigen fabrieken . Het volledig lakken behoort tevens tot de mogelijkheid . Hefschuif en Kiep-Hefschuif zijn de twee opties.

Aluminium schuifpuien

De Rotterdamse Kozijnen  specialisten werken  met de aluminium profielen van  de topmerken Aliplast en Reynaers. De profielen voldoen aan de laatste bouwnormen ; zijnde 3 kamerprofielen , tweemaal thermisch onderbroken en verkrijgbaar in alle gangbare ralkleuren : De productie en plaatsing is volledig in eigen beheer  van de producenten uit de regio Groot Rotterdam . Hefschuifpuien en kiep-hefschuifpuien zijn de gangbare normen .

De voordelen van schuifpuien

Waarom kies je nu voor een schuifpui? Er zijn verschillende voordelen van schuifpuien.

Toename in ruimte

Een schuifpui is dé manier om buiten naar binnen te halen. Je geniet van een enorme toename in ruimte in je woning en je tuin. In combinatie met bijvoorbeeld een luifel zie je dat je al die zomeravonden maar wat graag doorbrengt met een open pui.

Veel frisse lucht

Met een schuifpui kun je makkelijk ventileren. Je laat door deze open te zetten snel een enorme hoeveelheid frisse lucht door je huis gaan. Daarnaast is er vaak een handige ventilatiestand.

Veel lichtinval

Je geniet van een enorme hoeveelheid extra lichtinval wat ten goede komt aan je gezondheid en gemoedstoestand.

Je levert geen ruimte in

Ten opzichte van openslaande deuren nemen schuifpuien geen extra ruimte in beslag en kunnen gemakkelijk grote oppervlaktes overbrugd worden.

Ben je al overtuigd van kozijnen als de volgende verbetering aan je woning of heb je meer informatie nodig?

Vraag gratis een offerte aan! Hier invullen

Rotterdamsekozijnen.nl

Powered by powered-by-dirigistus

skgdkpwit pkvwdkp witvmrgdkpwit

 

DIRIGISTUS

VERGELIJKEN LOONT!