Trends

Wat zijn de nieuwste technieken? Wat is hot stuff ?
We hebben de huidige trends even voor u op een rijtje gezet.

Hoogrendement kozijnen

Steeds beter isolerend en bestendig streven naar een lagere u-waarde is waar het momenteel om draait . Hout heeft van nature een goede isolatiewaarde maar zowel kunststof als aluminium hebben door het isoleren van de profielkamers deze isolatiewaarde van hout benaderd en in het geval van kunststof ruim overtroffen.

Geïsoleerde profielen in combinatie met tripel glas is dan ook de snelste steiger op de kozijnenmarkt.

 

Houtnerf – Houtlookverbinding

Kunstsof dat niet meer te onderscheiden valt van hout, was steeds het nobele streven van alle

kunststofkozijnen producenten . Wel door het aanbrengen van nerven in de profiel-coating en het recht aan mekaar zetten ( zoals bij hout) in plaats van een schuine las, is deze utopie gerealiseerd. Kunststof kozijnen zijn praktisch niet meer te onderscheiden van hout.

 

Krasvrije coating

Wat als je nieuw aluminium kozijn een kras heeft opgelopen?. Ik hoor het al!  Niets aan te doen of het heel kozijn opnieuw spuiten. Gelukkig hebben diverse grote aluminium producenten een aluminium coating, die krasbestendig is, op de markt gebracht. Gedaan met het oplopen van beschadigingen aan je aluminium kozijn dankzij de nieuwste techniek van het krasvrij coaten.

Lamellen tussen het glas

Een échte hype is het aanbrengen van jaloezieën tussen het glas. In plaats van lamellen voor een raam of deur te plaatsen is het mogelijk om deze ingebouwd  aan te brengen tussen de twee glaslagen.  De bediening van de lamellen kan zowel manueel  als elektrisch gebeuren.

Voordeel hierbij is dat er geen beschadiging of vervuiling van de lamellen kan plaats vinden.

 

Ben je al overtuigd van kozijnen als de volgende verbetering aan je woning of heb je meer informatie nodig?

Vraag gratis een offerte aan! Hier invullen

Rotterdamsekozijnen.nl

Powered by powered-by-dirigistus

skgdkpwit pkvwdkp witvmrgdkpwit

 

DIRIGISTUS

VERGELIJKEN LOONT!